Budelfood

Voedselprinten

Budelfood ontwikkelt smaakvolle, verse en functionele voedingsmiddelen voor mensen met een verminderde smaak- of eetlust, zoals dysfagie-patiënten, NAH-patiënten, maar ook voor kinderen die van nature niet zulke groente-liefhebbers zijn. Dit alles op basis van 3D Food print-technologie. Deze innovatieve manier van voedselbereiding en –presentatie opent een wereld aan mogelijkheden in creatief fooddesign, gepersonaliseerde voeding en doeltreffende smaakvolle oplossingen. 

3D-voedsellijn

Voor de ontwikkeling van de meest verfijnde voedselrecepturen en mooiste 3D-voedselvormen heeft Budelfood SVH Meesterkok Eugène Swalen aangetrokken. Budelfood streeft er naar om in 2021 een eigen 3D-voedsellijn te produceren. Budelfood is onderdeel van de Budelpack Groep, een familiebedrijf dat sinds 1971 in opdracht van wereldwijde multinationals jaarlijks ca. 350 miljoen consumenteneenheden met voedingsmiddelen verpakt. 

Delta Agrifood Business biedt de mogelijkheid en een ideaal terrein voor het onderzoeken en ontdekken van de mogelijkheden van gepersonaliseerd voedsel. Met behulp van een speciale 3D-printer wordt er natuurlijk, vers en lekker voedsel geprint wat ideaal is voor bijvoorbeeld zorginstellingen, horecagelegenheden en voedselproducenten. Kijk voor meer informatie over Budelpack en Budelfood op www.budelpack.nl.