10 maart 22
Eind januari was de officiële start van de kennisteams in DAB. De vier thema’s Bodem, Zero Waste, Fo…
20 december 21
Inger de Bruijn studeert Voedingsmiddelentechnologie bij HAS Hogeschool en liep afgelopen voorjaar s…
10 november 21
Op 24 november wordt vanuit Delta Agrifood Business de kick-off gehouden van het tweejarig onderzoek…
20 juli 21
Het akkerbouwbedrijf BI-JOVIRA uit Ooltgensplaat in de Zuidwestelijke Delta wil in 2022 één van de d…
16 juli 21
HAS Hogeschool is sinds afgelopen najaar samenwerkingspartner van het Green Proteïn Excellence Cente…
02 juli 21
Op Schouwen-Duiveland is gestart met het laatste jaar van het project Akkerranden. Hiermee willen de…
25 juni 21
Duurzaam, gezond en lekker voedsel is een van de belangrijke thema’s van het Practoraat Agrofood &am…
22 juni 21
Is 3D Food Printing dé oplossing om mensen met kauw- en slikproblemen (dysfagie) hun eetlust terug t…
11 juni 21
Op donderdag 17 juni, staat traditiegetrouw de HAS Expo op de agenda. Dit jaar, vanwege de covid-19 …