Previous
Next

Het Kennisloket

Verbindt kennis met talent

Delta Agrifood Business (DAB) heeft samen met haar partners en het bedrijfsleven besloten een kennisloket te openen. Dit kennisloket verbindt bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. Het is een fysieke en digitale toegangspoort tot kennis en onderzoekscapaciteit, gevestigd in het pand van DAB. Zowel bedrijven als studenten en docenten kunnen hier terecht met uiteenlopende vragen. 

Samen werken we aan nieuwe ontwikkelingen en technieken op het gebied van telen, food en biobased. 

Het Kennisloket brengt vraag en aanbod samen en geeft u toegang tot een uniek cluster van onderwijsinstellingen op MBO en HBO niveau. U kunt hier terecht voor vragen over stagiaires, afstudeerders, ondersteuning bij innovatieve onderzoeken of projecten in de agrifoodsector.Wilt u als bedrijf samenwerken met jonge professionals die onder begeleiding van docenten, lectoren en onderzoekers werken aan innovatieve vraagstukken? Heeft u interessante stageplekken? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.

Ben jij een jong professional en wil jij in contact komen met bedrijven binnen de innovatieve agrifoodsector of wil jij werken aan baanbrekende onderzoeken? Bij het Kennisloket kan je informatie vinden over stageplekken, onderzoeksopdrachten, colleges en excursies.

Ben je op zoek naar een stageplek in de Zuidwestelijke Delta? Wil je graag onderzoek doen op het gebied van agrifood? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het Kennisloket? Neem dan gerust contact met ons op of loop eens binnen!

Contact

Voor vragen over het vraag en aanbod van Het Kennisloket kan je rechtstreeks bellen naar: 088 – 209 87 00 of 06 18 89 25 57.
Of klik op de knop onderaan de pagina om direct naar de contactpagina te gaan.