- Nieuws
SNEAK PREVIEW! Vandaag landelijke televisie op bezoek bij Delta Agrifood Business
#BinnensteBuiten maakte opnames voor hun programma bij ⚗️VARTA-ValorisatieLab en Food for Skin | B Corp . Uiteraard kan dan een #plantbased lunch verzorgd door Uitstreekend in zo’n concept niet ontbreken....
- In de agenda
Vrijdag 10-01-2025 FUTURE FOOD FIGHT CLUB
De Future Food Fight club (FFFclub) is een vernieuwend netwerkevent dat Uitstreekend vier keer per jaar exclusief organiseerd in onze Foodhotspot. Op een aangename en verrassende manier maak je kennis...
- Nieuws
Protix: A great new video of the impact we have. Follow our page. Exciting things to come!
Protix – Join the future of food today
...- Nieuws
Voortaan in de zorg geen wortels meer uit de blender, maar 3D-geprinte exemplaren
– YouTube Wist je dat 1 op de 25 mensen in Brabant kauw- of slikproblemen heeft? Voor hen is eten vaak geen feestje, maar een uitdaging. Daar brengt Gastronology uit...
- Nieuws
Sssst, sneak preview! Opleidingscentrum-DAB
“Transitie naar Groene Chemie binnen de Voedselindustrie” Het opleidingscentrum DAB past goed binnen de doelstellingen van het JTF programma. Het opleidingscentrum zal bijdragen aan het behoud van de mensen voor...
- In de agenda
DAB Experience dagen – Sterk techniektalenten
Op 10 en 11 oktober is het zo ver! Dan nemen er ongeveer 300 leerlingen uit beide regio’s deel aan de DAB-Experience bij Delta Agrifood Business. Tijdens de DAB-Experience gaan...
- Nieuws
Officiële start kennisteams DAB
Eind januari was de officiële start van de kennisteams in DAB. De vier thema’s Bodem, Total use, Food Innovatie en Eiwittransitie zijn de speerpunten voor innovatie gestuurd door de bedrijven...
- Blog
Onderzoeksstage HAS Hogeschool studente Inger de Bruijn: Hoe krijg je een frietje zo krokant mogelijk?
Inger de Bruijn studeert Voedingsmiddelentechnologie bij HAS Hogeschool en liep afgelopen voorjaar stage bij aardappelproducent Lamb Weston Meijer. Zij deed onderzoek naar de coating die rond sommige frites zit en...
- Nieuws
Persbericht: Powering AgriFood: de rol van voedselproductie in het energiesysteem
Op 24 november wordt vanuit Delta Agrifood Business de kick-off gehouden van het tweejarig onderzoeksproject ‘Powering Agrifood’ onder leiding van Professor Aravind PV van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Het onderzoek...
- Nieuws
HAS Hogeschool studenten zetten teeltregistratiesysteem op voor duurzaam akkerbouwbedrijf BI-JOVIRA
Het akkerbouwbedrijf BI-JOVIRA uit Ooltgensplaat in de Zuidwestelijke Delta wil in 2022 één van de duurzaamste vollegrondsgroentebedrijven van Nederland zijn. Vier studenten van HAS Hogeschool bogen zich de afgelopen maanden...
- Nieuws
Het Green Proteïn Excellence Center (GPEC) ondersteunt bedrijven in de plantaardige eiwitten
HAS Hogeschool is sinds afgelopen najaar samenwerkingspartner van het Green Proteïn Excellence Center (GPEC). Het GPEC is een open innovatieplatform gericht op de plantaardige eiwittransitie en gevestigd in West-Brabant. Aanjager...